- Om du beholder skinnet på fileten, skraper du det først.
- Skjær fileten i biter.
- Rens og skjær vårløk og paprika i strimler og biter.
- Rens chilien, fjern alle frøene og skjær den i tynne ringer.
- Riv ingefær fint.
- Limen vaskes og skjæres i tynne båter.
- Kok nudler etter bruksanvisningen på pakken.
- Varm en wokpanne, ha i oljen og stek fisken raskt. Ta opp og hold varm.
- Tilsett vårløk, paprika, chili, ingefær og lime og fres noen minutter under stadig omrøring.
- Tilsett soyasaus og kok inn 1 minutt.
- Tilsett spirene og rør rundt.
- Ha deretter i nudlene og rør rundt.
- Smak til med salt og pepper.
- Tilslutt legges fiskebitene på toppen og server umiddelbart.
- Strø friske korianderblader og svarte sesamfrø over rett før servering.
- Server straks med soyasaus i en skål ved siden av.
Se våre andre oppskrifter med ishavsrøye
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig