Så enkelt og så godt kan en pastarett uten kjøtt smake.
Så enkelt og så godt kan en pastarett uten kjøtt smake.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Tomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best i en pai.
Slik piffer du opp ferdig fylt tortelloni fra butikken.
Makrell kan med fordel brukes sammen med en rask tomatsaus på pasta. Må prøves.
Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne. Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
En pastarett som dette strutter av sunnhet og gode smaker.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Steinbit med tagliatelle og squash er en av barnas favoritter, og er perfekt når du trenger et kjapt hverdagsmåltid. Her kan du bruke ferdig saus eller lage din egen.
Lettlaget og fargerikt måltid som tar i bruk det du har i skapene eller fryseren, inkludert rester.
Så enkelt pimper du opp en pakke med ostefylt tortellini fra butikken.
Spagetti liker både store og små. Setter du til kylling og blåskjell får du et måltid du kan servere til hverdags som til fest. Her er oppskriften.
Hva med en deilig og lettvint middag? Denne smakfulle paien der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Dette er en vri på en italiensk klassiker kalt pizza quattro stagioni - hvit for den er uten tomat. En steinplate i bunnen av stekeovnen gir perfekt forhold for pizzabunnen.
Det jukses selvsagt i denne oppskriften for å kutte ned på tiden. Lasagne er jo en lagvis smaksopplevelse av lasagneplater, tomatsaus og bechmelsaus med ost.