- Hakk løken og fres den i en panne med olje.
- Ha i strimlet svinekjøtt, salt og pepper etter smak.
- Stek i 5 minutter.
- Tilsett hvitvinen og kok til den er fordampet.
- Skjær soppen i skiver og tomatene i biter.
- Legg dem i pannen og stek i ytterligere noen minutter.
- Tilbered tagliatelle etter bruksanvisningen på pakken.
- Hell av vannet og bland pastaen med sausen.
- Pynt med finhakket persille.
Tips:
For en vegetarisk utgave, erstatter du kjøttet med mer sopp.
For en mer raffinert umamismak kan du bytte ut frisk sopp med tørket sopp som bløtlegges i ca 15 minutter.
Vil du ha en saus med konsistens av kjøttdeig, kan du bruke samme mengde kvernet svinekjøtt istedenfor filet. For rundere smak kan du bytte svinekjøttet med kalvekjøtt
For å fremheve kjøttsmaken, tilsett en klype finhakket timian før du serverer
For delikat smak og farge i retten, kan du tilsette en gul paprika som skjæres i terninger
Som garnityr og smaksforsterker kan du brune pinjenøtter og strø dem over retten før servering