- Fyll: Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling.
- Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Smak til med pepper og salt
- Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 1 minutt.
- Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.
- La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan.
- Fyll cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.
- Hvit saus: Smelt smøret i en gryte, rør inn melet og en deretter en skvett melk.
- Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig med resten av melken.
- Tilsett spinat, muskatnøtt, hvit pepper og salt, og gi det hele et oppkok.
- Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et tynt lag hvit saus.
- Legg i de fylte cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.
- Gratineres i ovnen på 180 grader i 30 minutter.