- Brun den strimlede skinken i smør i en stekepanne, del tomatene og tilsett disse.
- La surre litt før du tilsetter fløten. La småkoke i 3-5 minutter.
- Kok tortellini etter bruksanvisning på pakken. Hell av vannet, men ta vare på litt som blandes inn i sausen.
- La småkoke litt til.
- Tilsett spinat i pannen med sausen og la den smelte.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha tortellinien i en sausen og server med finrevet parmesan på siden.
- Dekorer den ferdige retten med hakket persille.
- Tips:
• Vil du fremheve skinkesmaken? Bruk bacon eller røkt skinke isteden.
• For å forsterke tomatsmaken, kan du tilsette litt tomatpuré.
• Bruker du pisket kremfløte blir sausen mer kremet, men da øker også fettinnholdet.
• Tilsett 50 g parmesanost i sausen for å spisse smaken.
• For mildere smak, bruk halvparten parmaskinke og resten kokt skinke.