Skrell grønnsakene og del de i store biter, ha de i lettsaltet vann og kok til de er halvveis møre. Ta de opp og legg til side.
Lag en hvit saus av smør og mel, spe med kraften fra grønnsakene og fløten til det blir en litt tynn saus. La stå og koke inn en stund før du smaker til med sennep, salt og pepper.
Stek kyllingstykkene et minutt på hver side, ha oppi sausen og la trekke noen minutter før du har oppi alle grønnsakene unntatt kålen. La frikaseen trekke/småkoke svakt ca 10 minutter.
5 min før servering: Tilsett nykålen og 1 ts fersk, revet ingefær og saften av ½ sitron.
Serveres med dampede små nypoteter.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av
Anne