- Gni kyllingbitene inn med nykvernet pepper.
- Varm 2 ss olivenolje i en stekepanne og stek kyllingbitene gyllenbrune. Dryss over salt.
- Legg til side og fres flesketerningene i samme panne. Hell over kyllingbitene. Kok ut pannen med sherry og hell dette over kjøttet.
- Varm opp olje på ny og ha i løk og hvitløk og fres til mykt. Tilsett sjampinjongen og la den frese med et par minutter.
- Ha i tomatene og la småkoke i fem minutter. Tilsett vann eller skalldyrkraft og halvparten av krabbekjøttet. Kok opp.
- Ha i kjøttet og la trekke i ca 40 minutter under lokk til kyllingen er mør.
- Tilsett resten av krabbekjøttet og la alt bli gjennomvarmt.
Dryss over finhakket persille og server eventuelt med ris.
Lyst til å lage en annen rett med krabbe? Vi byr på mange andre
De beste oppskriftene med kylling finner du her