Legg grillspydene av tre i vann.
Ha ingrediensene til marinaden i en kjele og varm opp til alt har løst seg opp.
Fjern skinnet og ben ut kyllinglårene. Skjær kjøttet i biter på ca 3x2x2cm. Legg bitene oppi marinaden. Hvis du også bruker lever, bør den renses for hinner og sener og eventuelt deles. La stå i minst 30 minutter.
Skjær vårløkene i 3 cm biter.
Tre kylling- (lever-) og vårløkbiter annen hver gang inn på grillspydene.
Grill over høy varme noen minutter på alle sider.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men for å gjøre måltidet enda mer fullkomment, passer brød eller ris og en frisk salat veldig godt til.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig