Skal du lage noe godt veldig fort kan du kjøpe ferdig grillede kyllinglår eller legge de ovnen som i denne oppskriften. Uansett skal du bruke tilbehøret.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Skal du lage noe godt veldig fort kan du kjøpe ferdig grillede kyllinglår eller legge de ovnen som i denne oppskriften. Uansett skal du bruke tilbehøret.
Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.
En gryte du ikke kommer til å angre på at du lager. Mange deilige ingredienser deriblant brandy.
Disse lettlagete Burritosen med kyllingfilet er fylt med så enkle ingredienser at også familiens yngste kan fikse middagen.
Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.
Laab (Larb, Lahb, Larp eller Laap) er en thailandsk klassiker med malt kjøtt som serveres i friske kålblader. Laab moo er med svin og laab gai er med kylling.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdigmarinerte og stekte kyllingvinger. Følger du Hellstrøms oppskrift får du en helt annen smaksopplevelse.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Her kan du også bruke hele kyllingen for å få mat til flere
Kyllingfrikasse er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.
Denne oppskriften blir enda bedre hvis du bruker bærekraftig kylling av god kvalitet
Denne kyllingretten passer til både barn og vokse. Soltørkede tomater og revet parmesan skal du ha på toppen.
Kylling, avocado og pasta slår bare ikke feil. Prøv denne herlige pastasalaten.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus. Baharat lager du selv.
Denne klassikeren med kjøttfull kylling og kremet morkelsaus serveres ofte i Jura og til de lokale vinene.