Burrito:
Skjær kyllingfilet i 1x1 cm store terninger. Skjær paprika, sopp, løk og tomat i skiver.
Varm olje i en panne og stek kyllingbitene. Smak til med salt, pepper og halvparten av posen med burrito kryddermiks.
Tilsett de andre ingrediensene når kyllingen er pent brun. Smak til med mer salt, pepper og burrito kryddermiks.
Til slutt tilsetter du maiskorn som du har skjært av kolben. La steke videre i 1-2 minutter.
Fyll tortillas med kyllingblandingen og brett sammen. Legg i en ildfast form og stek i 5 minutter ved 180 grader. Del hver burrito i to.
Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, hjemmelaget guacamole og limebåter.
Flerre oppskrifter med Burritos
Her du flere deilige oppskrifter med kyllingkjøttdeig
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig