-
Kok pastaen i godt saltet vann som anvist på pakken. Avkjøl i rennende kaldt vann.
-
Skjær kyllingfilet i strimler på ½ cm tykkelse og brun dem raskt i en panne.
-
Del stangselleri, reddik, rødløk og avokado i passe biter
-
Bland grønnsakene med pastaen og topp med kylling
-
Finhakk hvitløksfeddet og bland resten av ingrediensene til dressingen.
-
Smak til med salt og pepper og hell den over salaten.
-
Dryss over parmesan og server godt brød til
Tips: Drypp noen dråper med sitronjuice over avokadoen. Da blir den ikke brun i salaten.
Når du skal avkjøle pasta ved å ha den i kaldt vann, skyller du bort en god del av saltet i pastaen, så bruk gjerne litt mer salt en vanlig i kokevannet.
Ha på litt olje etter at pastaen er kald slik at den ikke kleber seg til hverandre.
Her finner du flere lekre salater
Flere gode dressinger finner du her
På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her
Alt du trenger å vite om pasta
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig