Kutt baconet i biter og stek dette pent brunt i en panne - legg til side.
Stek så soppskivene (del soppen i 4-6 deler) i samme panne med litt ekstra smør ev. olivenolje. Når soppen er nesten sprøstekt ha sjalottløk delt i 4 i pannen.
Skjær brystene i to ev. tre deler avhengig av hvor store de er. De skal stekes fort på sterk varme for å lukke kjøttet. Når de er ferdig blandes alt sammen.
Kvern einebærene og bland i. La det frese litt før du heller på øl. La koke et par minutter og bland så i créme fraîche og dryss litt timian over.
Serveres med mandelpotet (ris til nøds) og en kraftig rødvin.
Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen. Samt ikke minst fullgode alkoholfrie alternativer og velvalgte viner.
Det er Matprisen som deler ut ulike bærekraftpriser, som (omsider) fant Halvar Ellingsen og hans team i Vesterålen denne prisen verdig. Det gjorde også Norges vel når de skulle dele ut sin Gründerpris for 2024.
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.