Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør
Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.
Lag disse herlige lammekotelettene. Når du serverer dem med sitronmynte-salsa verde blir det jubel rundt bordet. Her får du oppskriften på alt du trenger til et herlig måltid.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
En deilig rett med lamekjøttdeig som får følge av gratinerte auberginer og masse annet godt
Denne retten kan du servere raskt. Det betyr selvfølgelig ikke at den ikke smaker godt for det gjør den til de grader.
Denne retten med lammelår skal du servere på en spennende måte som vil overraske alle rundt bordet.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Har du rester etter påskelammet er dette en enkel måte og friske opp restene på. Deilig krydder og frisk mynte spriter liv i middagsrestene. Tabbouleh er en salat som er vanlig i Midtøsten.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.