- Bland sammen lammekjøttdeigen med salt, pepper, fløte og egg.
- Hakk oliven, hvitløk, rødløk og basilikum. Vend dette inn i deigen. Ha så til slutt i fetaosten i små terninger.
- Form deigen til små boller, og stek dem i olje i panna, på middels varme.
- Tomatsaus: Finhakk sjalottløk, hvitløk og timian. Fres det i en panna med olje, og tilsett de hermetiske tomatene, salt og pepper.
- La småkoke i ca 10 minutter.
- Hell tomatsausen over kjøttbollene, og la dem trekke i sausen i ca 15 minutter før du serverer.
Server bollene sammen med godt brød og salat ved siden av.
Denne retten er perfekt som turmat eller som en tapasrett.
Tips: Kjøttdeig av lam er lett å finne i butikken, og gir gjerne en helt annen smaksopplevelse til rettene du gjerne bruker vanlig kjøttdeig til.
Flere hotte tapasretter finner du her
Her finner du flere retter med lammekjøttdeig