Lapskaus er en utskjelt rett mot dette enkle men gode konseptet. Vår oppskrift derimot bringer tilbake retten slik den skal smake og lages. Her med elgkjøtt.
Du skal bruke kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. Det blir en rett med deilig smak på både kjøttet og sausen.
Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Her får du oppskriften på den klassiske fårikålgryta. Følg den enkle oppskriften og gled deg til resultatet.
Denne oppskriften på fårikål fra Brasil er du helt nødt til å prøve. Faktisk med bacon.
En veldig spennende oppskrift på fårikål fra Makedonia som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.
Dette er oppskriften på den amerikanske varianten av fårikål som må du absolutt må prøve.
Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.
Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser du litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.
Du må prøve denne oppskriften på stekt lammelår. Med tilbehøret blir det en smaksopplevelse.
Slik smaker kjøttbollene i India, nærmere bestemt i Kashmir. Deilige kryddere får deg til å drømme.