En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Disse kjøttbollene er virkelig sinte og dess mer krydder du legger til kan de ble veldig hissige.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Her er en oppskrift på kalvestek fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør klassikeren enda mer lekker.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Sprøstekt schnitzel og grønne bønner i tomatsaus er en rask og velsmakende middag. Ferdigschnitzler fra butikken kan selvsagt også brukes.
Dårlig tid, men veldig lyst på noe godt? Da er det biffbruschetta du skal lage.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
En saftig biff kan alle klare, bare følg reglene i denne oppskriften.
Har du forsøkt å marinere lammeribbe? Prøv denne oppskriften og du vil garantert gjøre det igjen.
En deilig rett med elg som har fått bade litt i øl. Smaker herlig.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.