Hva er vel jula uten den tradisjonelle grøten. Her har du en enkel oppskrift som også er velsmakende. Og ikke minst setter alle i skikkelig julestemning.
Hva er vel jula uten den tradisjonelle grøten. Her har du en enkel oppskrift som også er velsmakende. Og ikke minst setter alle i skikkelig julestemning.
Varmende og saftig oppskrift på kalkun men eple og svisker.
Dette er den enkleste oppskriften på hvordan du lykkes med pinnekjøttet. Følg oppskriften og alle de gode rådene som følger med.
Her får du oppskriften på hvordan du enkelt får den perfekte skinkesteken.
Fyll ribba med spennende fyll som karri, eple, purre, ananas og paprika. Dermed kan du servere retten som få har smakt den og høste applaus.
Skal du lage tapas, må du prøve denne oppskriften med leverpostei, bacon og sopp. Garantert suksess.
Syltelabber er for mange skikkelig tradisjonsmat i julen og en delikatesse for ordentlige matentusiaster. Syltelabber blir ofte ledsaget av en dram, sennep, rødbeter og godt flatbrød.
Her i landet har vi gamle tradisjoner for okserull, men på grunn av mindre storfebesetninger i nord er den ikke like vanlig som lammerull.
Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det blir å servere gjester.
Du må prøve å lage din egen sylterull. Det tar litt tid, men det får du igjen på smaken og gleden ved å servere andre hjemmelaget.
En deilig leverpostei. Du lager så mye at du kan fordele de i åtte bokser. Dermed har du leverpostei en god stund.
Kanelstekt juleribbe er enkelt å lage, men du verden så godt så godt det smaker. Her oppskriften du får suksess med.
Best smak får du hvis du steker den med lav varme og lang tid slik at den får steke helt gjennom. Spesielt viktig er det når kalkunen er fylt som her.
Lag en stuffing til kalkunen som alle vil sette pris på. Du skal blant annet ha i sjampinjong, selleri og persille.
Karrisild er en selvfølge på et sildebord. Og veldig godt til så vel frokost som lunsj.
Slik tilbereder du lutefisk med klassisk tilbehør som ertestuing, bacon og gode poteter som de fra Ringerike.