Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Det er slik de tilbereder krepsen i Limousin i Frankrike. Litt flere ingredienser enn vi er vant, men det smaker utrolig godt.
En fransk klassiker som setter høns i forsetet. Alltid velkomment.
Denne retten heter Canard Aux Navets Du Pardailhan i franske menyer, men kan fint lages med norske råvarer.
Lammestek er smakfullt, saftig og mørt. Følg denne oppskriften og du blir en helt rundt middagsbordet.
Denne franske gryteretten med masse godt i må du prøve.
Denne retten får sin gode smak fra solmodne tomater, god basmatiris samt selvsagt alle de gode og velkjent krydderne. Løkfrø er kanskje ikke noe du har i krydderhylla, men er lett å få tak i.
Gosht Shahjani er en nordindisk rett oppkalt etter keiseren i Mughalriket, God blir den med lam og en smaksfylde som varmer godt. Dobbel bonus er at huset fylles med velduft.
Dette er en mektig risrett fra de indiske maharajaers storslagne kjøkken, der man på en vanlig dag kunne servere femti mennesker, pluss et følge av tjenere.