Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.
Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.
Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.
Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.
Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.
Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.
Se våre andre oppskrifter på indiske retter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig