Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Disse bakte potetene med blåmuggost og og litt sterkt krydder trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Her en oppskrift på en litt annerledes pytt i panne med litt flere ingredienser enn den tradisjonelle. Blant annet laurbærblad, koriander og chili.
Denne deilige retten er komponert av en av landets mest kjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han byr på kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
En litt pikant vri på laksemousse som er enkel å lage og hvor du godt kan bruke rester av røkelaks.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Grønnsaker på grillen passer veldig godt til annen grillmat.
Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.