Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai sammen med røkt skinke. Husk at mange av disse ostene er salte.
Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai sammen med røkt skinke. Husk at mange av disse ostene er salte.
Rødbeten er ordentlig høstfølelse, og den søtlige jordlige smaken er perfekt kontrast til blåmuggosten.
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Bakte poteter er så enkelt å lage og smaker fortreffelig med mange retter. Her får du oppskriften med tilbehør som setter en ekstra spiss på det hele.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.
Raspeball er tradisjonskost som ikke går av moten. Server gjerne med kålrotstappe, salt kjøtt, vossakorv og bacon.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat, pesto og lodderogn.
Denne potetsalaten kommer du garantert til å elske. Dressingen setter en ekstra spiss på den. Her opposkriften.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.