En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
En deilig forrett der kveita hviler på en seng av ratatouille
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
Reker med chili, hvitløk og koriander er en herlig smakskombinasjon du må prøve.
Patatas bravas, ofte kalt ildfulle poteter, er en av de mest tradisjonelle spanske tapasrettene. Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Denne enkle retten smaker kjempegodt. Dessuten er den veldig rask å lage.
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.