Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Blomkål sammen med hvitsaus og reker gir deg et lett måltid på få minutter. Det kan du nyte hele året.
Skal du lage spansk omelett må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier. Bare følg oppskriften.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.
Visste du at du kan lage eggerøre uten melk. Det går faktisk veldig godt med vann som erstatning. Her er oppskriften.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med røkt skinke som forrett eller som en liten kveldsrett.
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
Her en oppskrift på en litt annerledes pytt i panne med litt flere ingredienser enn den tradisjonelle. Blant annet laurbærblad, koriander og chili.
Alle liker pytt i panne. Også barna liker denne enkle retten å lage. De kan faktisk fikse den selv. Her oppskriften.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise