Skjær opp løken, hvitløken og tomatene og brun dem i olivenolje (helst i en stor nok paella-panne).
Tilsett blekksprutringene og brun dem også en liten stund. Hell i vinen og tilsett steinbit, blåskjell og rekene og la de hele trekke i 10 minutter. Pepper og salt etter smak.
Skjær opp persillen (gjerne en hel pakke) og tilsett den etter 15 minutter.
Reserver litt persille til pynt til slutt. Det hele serveres med en masse loff.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.