Tapenadedressing:
Ha alle ingredienser i en kjøkkenmaskin og kjør til glatt dressing. Smak til med litt salt og pepper.
Fisk:
Kveitefileten kuttes i tynne skiver og legges fint på tallerken med en liten åpning i midten.
Husk:
All fisk som skal nytes rå skal fryses i minst to dager før den benyttes for at den skal være helt trygg å spise.
Tips:
Du kan godt bruke torsk i stedet for kveite.
Rasp på det fineste på et rivjern bare det grønne av limen over fisken, del så limen og press saften over fisken. Olivenolje fordeles over og smak til med salt og pepper.
Fordel 2 ss tapenadedressing rundt og strø over parmesan. Vend 2 ss av dressingen i litt salat, anrett salaten i midten.
Tips:
Plukk fersk koriander rundt. Server med godt brød.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig