Kveite er en utrolig god fisk og meget anvendelig. Her har du en oppskrift på julekveite med sandefjordsmør.
Kveite er opplagt en av de største delikatessene du kan tilberede. Her finner du mange oppskrifter fra de tradisjonelle til andre du må prøve
Kveite er en utrolig god fisk og meget anvendelig. Her har du en oppskrift på julekveite med sandefjordsmør.
Du skal serve dampet kveite med en god rødbetesaus, vaniljeglaserte grønnsaker og hasselbackpoteter. Du blir en helt rundt middagsbordet.
Her får stekt kveite med seg mye smak på tallerkenen som setter fart på smaksløkene.
Legg kveita på grillen. Kongekrabben skal også, men først trekke i deilig kraft. Med de andre godsaksene skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Det blir fest når kveite står på menyen. Med denne italienske vrien med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus på oppskriften blir det garantert trampeklapp.
Inviter til et skikkelig festmåltid med denne smaksrike vrien på kveite med rekesaus, tomat og basilikum. Mer smaksrikt enn dette skal vanskelig gjøres.
En festmeny har alltid en skikkelig hovedrett av fisk. Vi foreslår bakt kveite med løk. Her er oppskriften.
Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.
Denne retten er komponert av Sven-Erik Renaa som ble Årets Kokk 2006.
Kveite er manges favoritt og en de deiligste fiskene vi kan servere på middagsbordet. Prøv syltet kveite på endive- og ruccoulasalat.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Kveitefilet som bakes eller grilles smaker fortreffelig med gode grønnsaker.