Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Kveite er opplagt en av de største delikatessene du kan tilberede. Her finner du mange oppskrifter fra de tradisjonelle til andre du må prøve
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
I denne oppskriften møtes norske råvarer og en kinesisk tradisjon. Lettlaget og ikke minst knallgodt.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Geir Skeie, og en du så absolutt bør prøve.
Her får du en rett med skrei som det virkelig er sus over. Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.
Kan du tenke deg noen bedre enn kveite. Når du plusser på med sherry, grønnsaker og steinsopp blir det et herlig måltid.
Denne lekre retten har faktisk vært med i kokke-NM, men du klarer den fint. Her er oppskriften.
Denne nå klassiske retten med bakt kveite er langt enklere enn den ser ut til. Den er dessuten signert en av landets dyktigste sjømatkokker: Kari Innerå.
Kveite får ekstra godt følge i denne oppskriften med både agurksalat,ingefærgulrøtter og sandefjordsmør.
Denne klassiske retten sørger for ultimat feststemning hver gang den kommer på bordet.
Det høres kanskje komplisert ut å helsteike en kveite. Du trenger småkveite eller hellebarn som den ofte kalles. Ovnsbakt pepperkveite er enklere enn du tror.
Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
Denne retten byr på fest for smaksløkene.
Her er Mario Vasquez. Finalist og senere vinner i oppskriftkonkurranse med kveite.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-