Villkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.
Kveite er opplagt en av de største delikatessene du kan tilberede. Her finner du mange oppskrifter fra de tradisjonelle til andre du må prøve
Villkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.
Smørstekt eller grillet kveite på spinatseng med smak av urter er deilig vårmat.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker herlig. Her er den enkle oppskriften.
Det som er så genialt er at denne retten skal lages av fiskefilet fra fryseren. Hvis du tar ut fileten 15 minutter før du skal begynne på matlagingen, blir den også veldig lett å skjære i tynne skiver. Tapenade er svært enkelt og raskt å lage.
Kveite er manges favorittfisk. Når du baker den hel i ovnen og lager din egen skalldyrsaus blir det ren nytelse.
Kveite er en favoritt. Når du lager den på den måte vi anbefaler i denne oppskriften er du sikret suksess.
Det viktigste er dampingen av kveitefileten som krever full oppmerksomhet for at den skal bli perfekt. Klargjør sausen og chipsene først.
Karrisaus smaker veldig god til mer enn fiskeboller. Her er det kveita som får selskap. Og den får med seg mye annet godt også.