- Kok inn krydder og skalldyrkraft (til lasagnen) til den har god og kraftig smak.
- Kok appelsinsaften inn til 1/3 og bland den i skalldyrkraften.
- La den rå kongekrabben trekke i kraften i 2-3 min (ikke nødvendig hvis den kjøpes kokt). Hold av noen pene biter til pynt, hakk resten.
- Rør fløten i skalldyrkraften og kok den inn et par minutter til den får fyldig konsistens.
- Rør inn hakket kongekrabbe, basilikum og parmesan.
- Rens og fres spinaten i litt olje, smak til med salt og pepper. La spinaten renne av på et håndkle.
- Dypp tomatene i kokende vann og flå av skinnet. Del dem og ta ut frøene. Skjær skiver av tomatene, i størrelse til porsjonsformene du skal lage lasagnen i.
- Legg tomat i bunnen av formen, så et lag spinat, deretter krabbestuingen og tomat på toppen. Før servering varmes lasagnen i ovn ved 150 grader i 2-3 minutter.
- Dryss salt og pepper på fisken og pensle den lett med olje. Stek den i en grillpanne, 2-3 min på hver side, eller i ovn ved 150 grader i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen.
- Smak sausen til med finrevet pepperrot, behold noe til pynt.
- Legg opp fisken på aspargestopper med tomat-kongekrabbelasagne ved siden av og hjemmelaget pepperrothollandaise rundt.