Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, Bodø
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Hvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.
Les hele sakenVi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.
Les hele sakenKvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.
Les hele sakenInviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.
Les hele sakenNår den får en glasering med eplepure har laksefisket startet i mange vassdrag over det ganske land, og hva er vel bedre enn en herlig lakserett denne tirsdagen.
Les hele sakenOvnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.
Les hele saken