- Sett stekeovnen på 170 grader.
- Skjær fisken i serveringsstykker. Smør aluminiumsfolie i porsjonsflak med olivenolje, og pensle fisken med den samme oljen.
- Strø salt, pepper og knust rosapepper over fiskestykkene og fordel persille, ingefær, sitronskiver og gulrot og squash i julienne (tynne strimler) over fisken.
- Pakk hvert fiskestykke inn i folie, og legg dem i langpannen. Settes i stekeovnen ca 15 minutter ved 170 grader.
- Kraften som dannes brukes som saus ved å koke den i en kjele med litt hvitvin i 10 minutter og deretter montere den med smør. Smak evt til med salt og pepper.
Server pakkene med sausen på siden og kokte grønnsaker/poteter og/eller brød.
Tips: Retten kan alternativt lages i en ildfast form som dekkes med folie.
Tips: Matpapir/bakepapir kan også brukes. Men om du bruker alu-folie, kan du fint lage retten på grillen.
Her ligger mange torskeretter og venter på deg