- Start med salsa: Rør sammen olje, eddik og tomatpuré.
- Ha tomater, stangselleri, løk, paprika og chili i tomatsausen.
- Smak til med grovmalt pepper og salt.
- La gjerne salsaen stå 1-3 timer før servering, da kommer smaken bedre frem.
- Fiskepakker tilberedt i stekeovn: Sett stekeovnen på 200 grader.
- Pensle aluminiumsfolien med smeltet smør eller olje.
- Fordel fiskestykkene på ark av aluminiumsfolie og legg maiskorn, paprika og salsa over.
- Brett opp to motstående sider folien/papiret og lag en dobbel brett. Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken.
- Legg pakkene på bakebrett og sett dem i stekeovnen ca 15 minutter ved 200 grader.
- Dryss persille eller koriander over før servering.
- Fiskepakker tilberedt i mikrobølgeovn:
- Del fiskefileten serveringsstykker.
- Fordel fiskestykkene på 4 ark bakepapir og legg maiskorn, paprika og salsa over.
- Brett opp to motstående sider av papiret og lag en dobbel brett.
- Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken.
- Legg pakkene på et fat og bak i mikrobølgeovn 4 -6 minutter ved 600 watt.
- La retten hvile 1- 2 minutt. Dryss persille eller koriander over før servering.
- Tilbered hurtigris, mens du venter.
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Se flere spennende fiskeretter her
Slik er ekte meksikansk mat
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig