Det er knapt noe som er så fristende som god sushi og sashimi. Ikke noe hokus-pokus å lage selv her har du en enkel oppskrift.
Fersk laksefilet også vakuumpakket, er en takknemlig råvare siden den har god holdbarhet. Her serverer vi den med appelsinkokt fennikel.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
I hverdagen er laksen ofte den enkleste løsningen for fersk fisk. Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli din nye favoritt. Lettlaget er den også.
Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også på hvordan du lager tapenade.
Røkt og tørrsaltet laks med tzatziki må du prøve.
I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.
Det er veldig raskt å lage en rett med kongekrabbe. Faktisk bare litt sitron over.
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.
Det deilige laksekjøttet får smakshjelp fra sennep og estragon. En lettvint måte å variere laksemiddagen på.
Her har den kjente kokken Ole Martin Alfsen hentet inspirasjon når han har laget uer.