Denne vårlige kaken er en fryd for både øyne og gane.
Disse sjokoladehjertene varmer godt selv om de ikke skal stekes.
Kladdkaka er en populær svensk klassiker og betyr rett og slett en klissete (sjokolade)kake. På engelsk heter kaken Mud cake.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.
Denne kaken er det ikke så mye som skal til for å sette preg, for her er det så mye annet godt som bidrar som blant annet tyttebær.
Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.