Bland smør, sukker og mel til en deig - gjerne i foodprosessor. Trykk deigen ut i en smurt form, ca. 22 cm i diameter. La den stå kjølig en halv times tid
Prikk paideigen med en gaffel og stek den ved 200°C i ca. 15 minutter.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Bland smør, sukker og mel til en deig - gjerne i foodprosessor. Trykk deigen ut i en smurt form, ca. 22 cm i diameter. La den stå kjølig en halv times tid
Prikk paideigen med en gaffel og stek den ved 200°C i ca. 15 minutter.
Sendt inn av Apéritif
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Wok er en hverdagshit siden det tar veldig kort tid og du på denne måten også sikrer at middagen blir skikkelig sunn.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.
Les hele sakenDenne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenMen også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Les hele saken