- Sett ovnen på 175 °C.
- Smør en form med avtakbar kant (22–26 cm i diameter).
- Smelt smøret, ta gryten bort fra platen, ha i den hakkede sjokoladen og rør til det smelter.
- Visp egg, sukker og sirup luftig.
- Vend inn melet, og tilsett den smeltede sjokoladen.
- Bland forsiktig inn Non Stop, marshmallows og nøtter.
- Hell blandingen i formen.
- Stekes i ovnen i 20–30 minutter.
- Pynt med marshmallows og sjokoladesaus.
Tips:
Du kan godt velge cashewnøtter i stedet - eller en annen type nøtter.
Se våre andre oppskrifter på samme kake
Ha du lyst til å bake en annen sjokoladekake, byr vi på 100 til
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig