Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Lag noe ekstra skremmende til halloween som barna vil elske.
Blondies er brownies uten kakao eller mørk sjokolade. I denne oppskriften er det også brukt epler og mandelmel, noe som dessuten gjør den glutenfri.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.
I denne moussekaken er det brukt en teknikk som heter italiensk marengs for maksimal luftighet. Smaken er det blåbærene som bidrar med.
Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen i denne kaken. Har du ikke plukket blåbær, kommer du langt med fjorårets fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Festen blir ikke helt den samme hvis du ikke har med den store kremkaken på kakebordet. Her får du oppskriften på bløtkake med sabayonnekrem. Selvfølgelig får du oppskriften på kremen også.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Vi kaller dette verdens enkleste bløtkake. I den skal bruke bringebær, Cointreau og annet godt.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
Går du med en konditor i magen, så bør du prøve deg på denne flotte kaken med mandelbunn, italiensk marengs, nydelig bringebærmousse og hvit sjokoladeglasur.