Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.
Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.
Denne amerikanske klassikeren går ofte under navnet Hummingbird cake, og er en svært mektig kake som med fordel kan deles i små stykker.
Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Detter er barnas 17. maikake som de vil de elske. Her er oppskriften.
Basbousa betyr lite kyss på arabisk. Denne kaken kalles også harissa, og er populær over hele Midtøsten. Søt, saftig og holdbar.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gleden ved å kjenne den herlige smaken.
Toscakake går aldri av moten. Den er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av. Her er oppskriften.