Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Denne lette og ikke overdrevent søte desserten heter Farófias i Portugal og serveres tradisjonelt når det er karneval, og på nyttårsaften.
Yabŭlki s med (Jabalki s med) betyr epler med honning på bulgarsk. En deilig dessert.
En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
Denne fantastiske desserten er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre og den like kjente kjøkkensjefen Erling Sundal.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Her har du en dessert som kommer til å sette spor etter seg blant de du serverer den til.
Denne omeletten må du prøve. Litt utenom det vanlige med jordbær og cottage cheese. Garantert smakfullt og tilsvarende suksess blant de rundt bordet.
En dessert som vi alle har et forhold til. Tilslørte bondepiker er enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Har du levd mange tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Hvis ikke, har du en ny smaksopplevelse i vente.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
Lag en vri på tilslørte bondepiker som smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage. Bruk de norske plommene mens du kan
En deilig og frisk dessert der appelsinen får følge av deilig krydder. Tar deg bare 15 minutter å lage.