Sopp og nøtter er en deilig kombinasjon som blir til en tilsvarende god dessert. Passer perfekt etter at du har spist vilt.
Sopp og nøtter er en deilig kombinasjon som blir til en tilsvarende god dessert. Passer perfekt etter at du har spist vilt.
En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Suffle er en klassisk fransk rett som kan være enten salt eller søt. Syrlig frukt er ekstra vellykket i en eggerett som denne. Og den luftige konsistensen gjør at desserten passer ekstra godt som dessert også etter et større måltid.
Safrangule pærer er en herlig dessert. Du kan legge de i et glass med skrulokk så har du en fin gave å ha med deg når du skal på besøk. Følg den enkle oppskriften.
Dette må være verdens enkleste dessert å lage. Kun to ingredienser. Du kan server den alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
Selvfølgelig kan du spise omelett til dessert. Med litt søtt på toppen kan du servere den på 10 minutter.
Arme riddere har mange navn avhengig av språk. Felles for alle er at det smaker godt og at det er en fin måte å bruke opp tørr loff eller boller på.
Sabayonne eller fransk eggedosis er en klassisk dessertsaus. Den passer godt til oppskåren frisk frukt som i denne oppskriften.
Dette er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Du trenger noen få ingredienser. Du kan tilsette cognac eller likør for å spisse den ekstra.