Sett ovnen på 175 °C.
- Grahamsbunn:
Skjær smøret i terninger og bland sammen alle ingrediensene til mørdeigen. Arbeid sammen deigen på et melet bakebord. Dekk over med plast og la hvile i kjøleskap i ca. 30 minutter. Trykk ut deigen i en avlang paiform med avtakbar bunn (ca. 13 x 36 cm). - Stek paiskallet midt i ovnen i ca. 10 minutter.
- I mellomtiden lager du fyllet:
Visp sammen alle ingrediensene til en jevn røre. - Hell fyllet i paiskallet og stek i ytterligere 15–20 minutter midt i ovnen. Ta kaken ut og avkjøl.
- La hvile i kjøleskap i ca. 3 timer.
- Marinert rabarbra og jordbær:
Skyll rabarbraen og jordbærene, og skjær dem i biter. Bland med demerarasukker og lime, og la stå i minst 30 minutter. - Dekorer paien med den marinerte frukten.
Se våre andre oppskrifter på sitronkaker
Her finner du godt over 1000 oppskrifter på kaker