Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebær, mascarpone og mørk sjokolade. Vaniljefrø og revet sitronskall i sukkerbrødene gjør kakebunnen ekstra god.
Kombinasjonen av sitron og pai er alltid en suksess, spesielt med så kremet fyll som i denne oppskriften.
Hva kan bli mer feststemt enn en kransekake på bordet som den du har bakt selv?
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til jul, påske, 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og de aller fleste festlige anledninger.
Problemer med å finne på hva du skal gi til noen i julegave? Her er løsningen. Bak disse deilige kakene med en liten snert av cognac. Pass på at du og dine ikke spiser opp alle selv.
Lag en kake som vil begeistre gjestene dine. Konfektkake i langpanne er enkel å lage og smaker herlig.
Det er så enkelt å lage en konfektkake. Det er ikke mange ingrediensene som skal til. Men de få du bruker, må være av god kvalitet, dermed blir kaken god også.
Klart du kan lage din egen konfekt. På en time har du konfektbiter med marsipan som alle vil elske. Her er oppskriften.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.