Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Karameller er godteri for store og små. Du må prøve med pepperkakekarameller. På tre kvarter sitter du igjen med 30 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Sjokoladekarameller er skikkelig godt. På én time sitter du igjen med 40 Sjokoladekarameller med muscovadorørsukker hvis du følger denne oppskriften.
Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.
Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.
Dette er kanskje ikke den eplekaken du pleier å bake. Legg til dadler og du får en ny opplevelse
Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Eplekake med rom-rosin er kanskje ikke den eplekaken du du har forsøkt før. Det bør du.
Denne oppskriften kan du også lage eplemuffins av. Bruk is-skje og fordel deigen slik at alle blir like store. Antall ca 15 stk. Stekes i ca 12-15 min midt i ovnen på 175 grader.
Det er slik du fikk eplekake i gamledager. Oppskriften fortjener å bli bakt i dag også.
Denne oppskriften på krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for skape feststemning.
Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.
Dette er en oppskrift som gir alle muligheter for å utnytte kreativiteten. Barna vil også elske å leke seg til morsomme figurer som de etter på kan putte i munnen å kose seg.
En av de enkleste dessertene du kan lage er Panna cotta er. Smak av karamell, ananas og granateple vil de mest kresne la seg begeistre.
Makroner er deilige. Denne oppskriften gir deg muligheten til å legge noe ekstra på, nemlig roser. De lager du selvfølgelig selv.
Disse snøballene skal ikke kastes. Tvert i mot skal de nytes i munnen som de deilige kakene de er. Barna vil garantert sette pris på dem.