La deigen hvile i kjøleskap i en time.
Kjevle ut deigen på bakepapir og legg den i formen.
Deigen som blir til overs skal brukes som lokk.
Sett gryten tilbake på varmen og la det putre forsiktig under omrøring til sausen blir svært tykk og glatt.
Hell så resten (2/3) av kirsebærene over i kjelen og vend dem forsiktig inn. Det vil se veldig klissete ut, men det er helt riktig. Mens kirsebærene koker, vil de slippe ut enda mer av saften sin i sausen.
Kirsebærfyll er et «vått» fyll.
For å gi en ekstra god smak på paien tilsettes marsipan. Kjevle 100 gram marsipan så tynt du klarer og legg dette i paibunnen som har stått til avkjøling.
Ha på fyllet og kjevle resten av paideigen til et lokk.
Lag hull i lokket slik at varmen har mulighet til å komme ut under steking. Gjør du ikke dette, sprekker lokket. Lag hullene som stilker og form litt deig som kirsebær og blader.
Pensle lokket med eggehvite.
Stek paien ved 180 grader i 40-50 minutter.