Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Pavlova i langpanne er perfekt å lage når du skal ha en kake til mange. Den klassisk Pavlova med fløtekrem og bær har du sikkert smakt. Her er oppskrift med salt karamell, sprø cashewnøtter og syrlig granateple.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Suffle er en klassisk fransk rett som kan være enten salt eller søt. Syrlig frukt er ekstra vellykket i en eggerett som denne. Og den luftige konsistensen gjør at desserten passer ekstra godt som dessert også etter et større måltid.
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
Lag en skikkelig panna cotta der du bruke kanel og lynghonning og får frem en nydelig dessert til deg og dine. Følg oppskriften og du vil garantert lykkes.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Denne Panna Cottaen tar det litt tid å lage. Det kommer du ikke til å angre på.
Palmiers lages av butterdeig, som ligner deigen som brukes til croissant, men uten gjær. Smaker deilig til en kopp kaffe.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.