- Forvarm stekeovnen til 250 grader.
- Tegn opp en sirkel på 26 cm i diameter på et bakepapir.
- Visp eggehvitene til hardt skum i en helt ren bolle. Ha i eddiken mens du visper.
- Tilsett sukker, maisenna og vaniljesukker litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper.
- Når massen er blank og smidig har du den på bakepapiret, innenfor sirkelen.
- Sett platen nederst i ovnen og senk varmen fra 250 grader til 100 grader.
- Stek bunnen i ca 1 time, da er marengsen sprø på yttersiden og myk inni. La den avkjøles og flytt den forsiktig over på fat.
- Rett før servering visper du fløten tilsatt sukker til krem.
- Bland kremen med med vaniljekrem.
- Pynt til slutt med rikelig med bær.
Tips: Noen mynteblader gjør kaken enda flottere.
Planlegger du kakefest, finner du oppskriftene her
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter