Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve. Følg oppskriften og den kommer rett opp.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve i porsjonsstørrelser. Følg oppskriften og de kommer opp i rett stilling.
Omelette norvègienne er navnet som brukes i Frankrike for denne klassiske desserten. Årsaken til at «Norge» blandes inn er at under marengslokket befinner det seg iskrem. Desserten ser ut som et isfjell. I USA heter den Baked Alaska.
Denne omeletten må du prøve. Litt utenom det vanlige med jordbær og cottage cheese. Garantert smakfullt og tilsvarende suksess blant de rundt bordet.
Sopp og nøtter er en deilig kombinasjon som blir til en tilsvarende god dessert. Passer perfekt etter at du har spist vilt.
Det er ingen grunn til å kjøpe disse energibombene, for du lager dem rimelig og bedre hjemme.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Her får du oppskriften på en deilig dessert der yoghurtis, som du lager selv, spiller hovedrollen sammen med nougat
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Denne kaken er manges favoritt. Her får du en oppskrift med blåbær. Det løfter kaken til nye høyder.