Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Bak den solgule blanke fasaden skjuler det seg mange spennende smaker. Og kanskje uvante, for sitron, kokos, honning og ingefær er ikke det du vanligvis finner i en festkake.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Sprø og litt seige småkaker med sjokolade, tørket frukt og nøtter, er perfekt å servere ved siden av en kopp te eller kaffe.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Server sherrykrem som følge til for eksempel jordbær, bringebær, blåbær eller til fruktsalat.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Sommerkake med bjørnebærkrem og sjokolade i langpanne er en klassiker i ny sommerdrakt som passer like godt som dessert som til ettermiddagskaffen.
Semifreddo betyr halvfryst og er en enkel måte å lage iskrem på. En deilig espresso hører med.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.