- Bland alt det tørre, varm væsken til fingervarmt og tilsett.
- Elte deigen til du får en seig deig.
- Fordel deigen i 3 smurte brødformer - avlange eller runde som er fylt ca halvfulle.
- La de heve i ca 30-40 min på et lunt sted. Deigen er ferdig hevet når den gir etter når du trykker på den.
- Stek brødene på 180 -200 grader på nederste rille i 45 min.
Alle kan bli en dyktig brødbaker
Er du klar for å prøve surdeig?
Brød kan bakes i krukke - må prøves
Dette brødet er som et måltid i seg selv
Ost i loffdeigen gir ekstra smak
Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt
Rug og spelt gir maksimalt med smak
Se alle våre andre gode brødoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig