Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
Denne varianten av rømmegrøt har du garantert ikke prøvd før. Enkel og raskt blir dette familiens nye favoritt.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Persimon er en nydelig vinterfrukt som går de fleste hus forbi. Gjør den til midtpunktet med denne herlige grøtoppskriften.
Du trenger ikke servere risgrøt for å få smaken av jul. I denne oppskriften sprites havregrøten opp med pepperkakekrydder som smaker nydelig sammen med klementin og pistasjnøtter.
Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.
Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Blåskjell er aller best i vintermånedene. Med deilig asiatiske smaker varmer denne retten garantert opp vintermørket.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Dette er en forenklet versjon av den klassiske marokkanske krydderblandingen.
Falafel er perfekt studentmat - billig og lettlaget. Dessuten er denne oppskrfiten en fin måte å bruke opp kokte poteter eller også pakken med potetlomper i kjøleskapet.